1. Iskuja vaimentava rakenne: Iskunvaimennus on erittäin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa mukavuuteen. Huono iskunvaimennuskykyinen vaunu työntää ovesta ulos, mutta sen tuntee muutamassa minuutissa, kun ylität nopeusköysiön tai kuoppaisen tien. "Koko auto tärisee" tunteeseen on taattu, että vauva on heti levoton autossa. Vauvan selkäranka ja aivot ovat molemmat kehitysvaiheessa. Hyvä iskunvaimennus ei ole vain mukava, vaan myös edistää vauvan tervettä kehitystä. Siksi, kun ostat autoa, sinun on tarkasteltava iskunvaimennuskykyä! Yleisesti ottaen iskunvaimennuskapasiteetti määräytyy iskunvaimentimen jousen, renkaan ja rungon rakenteen mukaan: yleensä matalan luokan rattaissa ei ole iskunjousia, tavallisissa on vain kaksi jousillista pyörää ja huippuluokan rattaissa on jouset. Kaikissa neljässä pyörässä on jouset.
Isojen pyörien ilmarenkaissa on parempi iskunvaimennus. Yleensä isoilla pyörillä on parempi iskunvaimennus kuin pienillä pyörillä, mutta isojen pyörien runko on yleensä raskaampi. Runkorakenne: Vahvistetulla "perhonen" iskuja vaimentavalla kehyksellä on hyvä iskunvaimennus. Kuitenkin kehon paino ja iskunvaimennuskyky ovat joskus ristiriidassa keskenään. Jotkut valmistajat "vähentävät" rungon painoa liikaa, mikä johtaa liian yksinkertaiseen runkoon ja riittämättömään paksuuteen, mikä johtaa väistämättä riittämättömään iskunvaimennuskykyyn. Tietysti joihinkin huippuluokan autoihin lisätään myös korin iskunjouset, mutta ne ovat harvinaisia.
2. Rattareiden leveys: Rungon leveys on erittäin tärkeä tekijä. Vauvan pituuden ja painon kasvaessa vartalon vaatimukset kohoavat yhä enemmän, varsinkin talvella, kun paksua puuvillatakkia käytetään, vartalo levenee. Jos vauva nukahtaa ja vartalo on liian kapea, se saa väistämättä vauvan puristamaan kehoa, mikä on epämukavaa.
Siksi leveys on myös tärkeä tekijä, johon on kiinnitettävä huomiota. Yleisesti ottaen noin 40 cm:n auton leveys riittää tarjoamaan mukavamman tilan toimintaan.
3. Selkänojan muotoilu: Selkänojan materiaali ja selkänojan säätökyky vaikuttavat myös vauvan mukavuuteen jossain määrin. Kiinteä selkänoja voi tukea vahvasti vauvan selkää ja suojata vauvan selkärankaa, mikä on välttämätöntä.
On parasta olla valitsematta sateenvarjoautoa ilman selkänojaa, varsinkin pienille kuukauden ikäisille vauvoille.
Takapaneelin yleisin konfiguraatio on, että takapaneelia voidaan säätää 3 vaihteella, jotka voidaan kallistaa tai istua. Vielä parempi olisi, jos auton jalkatuet voitaisiin myös säätää kulmaan.
5. Korkeus: Korkea maisemasuunnittelu voi vähentää auton pakokaasujen hengittämistä, ja vauvan näköyhteys on myös parempi, mikä on myös huomioitava tekijä.
6. Varjostus: Markiisi on mieluiten monikulmasäätöinen, joka pystyy vastaamaan varjostuksen ja sateen tarpeisiin eri säällä ja eri asennoissa. Koska vauva istuu usein eteenpäin sen sijaan, että nojaisi tuolin selkänojalle, ja kun aurinkokulma on matala, jos markiisi on lyhyt, vauva ei peitä, joten yritä valita markiisi, jossa on suuri suojausalue. /.